La platja de l'Arenal de Xàbia es converteix en sala de cinema a l'aire lliure un estiu més

28 jun 2017 El cicle “Cinema Vora Mar” torna el 4 de juliol i es repetirà les nits de tots els dimarts de juliol i agost

Les regidories de Joventut i de Turisme de Xàbia mantenen un any més el cicle de cinema familiar en la platja de l'Arenal, una activitat gratuïta i setmanal per a gaudir en família de les nits d'estiu.

“Cinema Vora la Mar”, com en les seues últimes edicions tindrà una cita fixa: les nits dels dimarts, a les 22 hores, durant els mesos de juliol i agost. El regidor de Joventut, Ximo Segarra, ha indicat que s'han seleccionat pel·lícules que en la seua gran majoria són aptes per a tots els públics. Algunes d'elles estan pensades per al públic infantil, altres més enfocades al juvenil i també hi ha algun clàssic per als més nostàlgics.

La programació comença amb el film d'animació Buscando a Dory (4 de juliol), segueix amb Regreso al Futuro (11 de juliol), El Libro de la Selva (18 de juliol) i Capitán América Civil War (aquesta és el 25 de juliol i està recomanada a majors de 12 anys). A l'agost s'ha previst La Leyenda de Tarzán (l'1 d'agost i és apta per a majors de 7 anys), Mascotas (8 d'agost), En Busca del Arca Perdida (15 d'agost) i tanca Zipi i Zape y la Isla del Capitán (22 d'agost). En tots els casos, els films es passaran en castellà i amb subtítols a l'anglès (a excepció de Zipi i Zape, que és de producció espanyola).

Segarra ha afegit que com l'any passat hi haurà un equip de so més potent i, si les condicions climàtiques ho permeten, la pantalla estarà orientada perquè el mar quede de fons.

Per la seua banda, l'alcalde i responsable de Turisme, José Chulvi, ha apuntat que amb el cinema vora mar, l'Ajuntament de Xàbia complementa la ja de per si mateix atractiva oferta d'oci en l'Arenal, donant l'opció a veïns i turistes de gaudir d'una altra manera la platja, a manera de sala de cinema.