El Cívic Punt de Xàbia oferirà reforç escolar a 40 xiquets de l'Arenal durant aquest mes de juliol

27 jun 2017

El Cívic Punt de l'Arenal ofereix aquest mes de juliol un taller de reforç escolar dirigit als xiquets d'entre 5 i 12 anys del barri, una activitat subvencionada per la Diputació d'Alacant amb la qual es pretén donar continuïtat al suport educatiu que durant tot el curs es brinda gratuïtament a escolars en risc d'exclusió social. Com avancen des d'aquest servei municipal, que depèn del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Xàbia, hi ha ja 40 xiquets i xiquetes inscrits.

Aquest bon acolliment dóna una idea de l'arrelament que aquest punt de suport social està aconseguint en el barri, ja que durant tot l'any programa activitats lúdiques i educatives emmarcades en el projecte per a la integració social sobretot dels més xicotets. Gràcies a les ajudes econòmiques que es brinden des de la Diputació s'han pogut oferir activitats des del mes de febrer a juny com a tallers o  contes teatralitzats amb continguts educatius, integradors i no sexistes.

Des del Cívic Punt i la seua regidora responsable, Pepa Gisbert, volen agrair a totes aquelles persones que participen en les activitats que es programen contribuint així a afavorir la integració social dels col·lectius més vulnerables del municipi.