El consultori mèdic de l'Arenal obri les seues portes fins al 30 de setembre

26 jun 2017

El alcalde de Xàbia, José Chulvi, la regidora de Sanitat de Xàbia, Pilar Zamora, i el Gerent del Departament de Salut de Dénia, Ángel Giménez han estat aquest matí el consultori d'estiu de la platja de l'Arenal en la seua obertura al públic.

Aquestes dependències sanitàries, situades en l'Avinguda de París nº 18, donaran servei fins al 30 de setembre, reforçant així aquest servei bàsic en l'època de màxima afluència de visitants.

El consultori té dues consultes, una zona d'admissió i un bany. L'equip que ho atén està format per un metge, una infermera i una persona de suport.

L'horari d'atenció al públic és ininterromput de dilluns a divendres, entre les 10:00-18:00 i els dissabtes de 10:00-15:00. Les Urgències s'atendran en el Centre de Salut de Xàbia, situat en la Plaça de la Constitució.

L'alcalde, José Chulvi, ha valorat molt positivament l'obertura d'aquest centre auxiliar, “molt necessari en aquests mesos en els quals la població augmenta exponencialment” i que ja va funcionar amb molta acceptació l'estiu passat i en èpoques com l'última setmana santa, uns dies en els quals es va atendre a 250 pacients.

Chulvi ha assenyalat que aquest ambulatori no solament és un servei per al turista sinó per al propi resident en l'Arenal que disposa d'atenció mèdica més prop de la seua casa.