Xàbia ofereix dues noves accions formatives per a fomentar entre el comerç l'ús de noves tecnologies en el seu marketing

09 jun 2017

El departament de Foment Econòmic de Xàbia continua amb les activitats vinculades a la formació en noves tecnologies i màrqueting i la setmana vinent hi ha dues interessants propostes que arriben des de la regidoria que dirigeix Cesc Camprubí.

D'una banda, s'ofereix un curs pràctic per a aprendre a gestionar anuncis en facebook i integram. Estarà impartit per l'especialista Cèsar Palazuelos (Salabre comunicació) i organitzat en les vesprades del dilluns i dimecres  (12 i 14 de juny), de 15 a 17 hores. Per a més informació i inscripcions (les places són limitades) contactar amb Creama Xàbia.

Així mateix, la vesprada del dimarts 13 de juny també s'ha programat una interessant conferència titulada “Com vendre-li al consumidor del Segle XXI”: Serà a les 20 hores en la sala del Museu Soler i Blasco i està oberta a tots els interessats.

En ella es podran respondre preguntes com quins són les claus de la ment del teu consumidor, en què està pensant el teu consumidor en els moments de la veritat davant la teua marca, entre unes altres.  El contingut de la xarrada, impartida per Pablo Ferreiros i David Juarez, tots dos doctors de la Universitat d'Alacant,i stá basat en els Estudis realitzats en el Neuromarketing research lab de la Universitat Politècnica de València.

Els assistents podran conèixer les tècniques i eines utilitzades en el laboratori de Neuromarketing i com en l'era de les experiències i de les emocions, podem utilitzar un màrqueting sensorial molt més enfocat a aquest nou consumidor.  En aquesta conferència no es desvetla cap truc de màgia, però sí es mostraran les claus bàsiques d'aquesta apassionant ciència que ha arribat al món del màrqueting per a quedar-se.