Cossos de seguretat i agrupacions de voluntaris es coordinen a Xàbia perquè el Montgó tinga vigilància antiincendios permanent

09 jun 2017

L'Ajuntament de Xàbia va acollir ahir a la vesprada una reunió de coordinació entre els diferents cossos de seguretat de l'estat, bombers, personal del parc natural i agrupacions de voluntaris que hi ha en la zona per a planificar la vigilància forestal i de prevenció d'incendis en el Montgó.

La reunió va estar presidida per l'alcalde, José Chulvi, i els regidors de Seguretat Ciutadana i Prevenció de Xàbia, Pepa Gisbert, i Dénia, Javier Scotto. Van assistir representants de Policia Autonòmica, Policia Local, bombers de Dénia, Protecció Civil de Xàbia, Gata, Dénia i Pedreguer, Acif Marina Alta i Bombers Voluntaris de Balcón al Mar.

Igual que en els últims estius, s'ha zonificat tota l'àrea protegida i pactat un quadrant perquè sempre hi haja un operatiu vigilant el Montgó i així municipis com Xàbia, amb una gran massa forestal, puga organitzar els seus recursos per a abastar tots els punts sensibles del municipi.