El MontgoRock Xàbia Festival dóna 4.500 euros a l'aula CiL de l'Arenal i al projecte de centre d'interpretació de la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni

08 jun 2017

Els organitzadors del Montgorock Xàbia Festival han complit avui amb els dos compromisos de caràcter social que van associar a l'edició d'aquest 2017. D'una banda han donat 2.500 euros a l'Associació de Persones amb Autisme de Xàbia i a l'Aula CyL del Col·legi Públic l'Arenal de Xàbia, la qual cosa suposa una quantitat dels beneficis recaptats en l'esdeveniment  i amb la pestanya de donacions voluntàries que van activar en la web del festival, que també va engegar una campanya de conscienciació sobre aquest trastorn en la qual van col·laborar molts dels artistes participants.

Els promotors del festival, Mari Cruz Gisbert i Josan Serrano, també han aportat altres 2.000 euros al projecte de creació d'un centre d'interpretació de la reserva marina en el far del Cap de Sant Antoni, diners que es va recaptar a través de la venda de gots reutilitzables per a les consumicions durant els dies de concerts. Amb aquest gest el festival mostra el seu compromís amb el medi ambient i col·labora amb la marca de Xàbia com a destinació sostenible.

En el lliurament de xecs han estat l'alcalde, José Chulvi, l'edil d'Educació, Montse Villaverde i representants de l'associació de persones amb autisme de Xàbia i del Conservatoire du Littoral, que està assessorant a l'Ajuntament de Xàbia en el projecte del far del Cap de Sant Antoni.