La Policia de Xàbia presenta a l'Agent Mediador als veïns del Montgó

06 jun 2017

La regidora de Seguretat Ciutadana de Xàbia, Pepa Gisbert, ha assistit hui a l'assemblea de veïns del Montgó junt amb l'intendent en cap, José Antonio Monfort, per a presentar-los la figura de el “agent mediador”. Aquest policia és el que des de fa uns mesos s'encarrega de posar pau en els conflictes de convivència entre residents, tractant així que les discussions per motius fàcilment solucionables si hi ha bona predisposició no vagen a més. L'objectiu és intervenir quan discussions lleus (per molèsties generades per mascotes o per l'horari de treball del jardiner, per exemple) encara poden parlar-se i que així no hi haja necessitat d'acabar trencant definitivament la convivència o amb una denúncia o plet.

L'agent que desenvolupa aquesta funció, Juan Luis Sánchez, i la regidora delegada en l'Atenció al Resident i Urbanitzacions, Doris Courcelles, han estat explicat com és la comesa de l'agent mediador, un servei desenvolupat per la Policia Local dins de la seua vocació de proximitat i d'ajuda, així com la manera de contactar amb ell.

Cal saber que aquest policia només acudeix després del requeriment de les persones i si aquestes es comprometen a través d'una espècie de contracte de “bona voluntat” a posar de la seua part per a arribar a un acord.

Per a informar-se d'aquest servei gratuït i neutral, els interessats poden acostar-se a la reguarda, escriure al mail agentemediador@ajxabia.org o telefonar als telèfons 965790081 o 682 083 314.