La junta de govern de Xàbia adjudica la coberta per a la graderia del camp de futbol municipal

05 jun 2017

La junta de govern de l'Ajuntament de Xàbia ha adjudicat avui el contracte d'execució de les obres de cobriment de la graderia del camp de futbol municipal a l'empresa valenciana  Ravi, Obres, Transports i Excavacions S.L per un pressupost de 116.832 euros.

Aquesta ha sigut la més econòmica de les set propostes presentades per a una obra que tenia un pressupost inicial de 157.000 euros i que servirà per a cobrir una de les graderies del camp de futbol del Freginal, complint així amb una petició del CD Jávea i dels aficionats al futbol.

L'alcalde, José Chulvi, i els regidors d'Esports, Vicent Colomer, i Projectes de Ciutat, Paco Torres, han informat aquest matí al president del CD Jávea, David Tíscar de l'adjudicació i dels terminis per a l'obra, que té un temps màxim d'execució de 5 mesos.

La intenció municipal és que la constructora comence tan prompte signe el contracte per a així interferir el mínim en la temporada esportiva, encara que el gruix de l'obra no afecta a la zona de joc. La instal·lació de la coberta (una marquesina metàl·lica cimentada) en la graderia central també comportarà el trasllat d'un pal de llum.