La Fira de la Música pren aquest dissabte el riurau d’Arnauda de Xàbia

31 may 2017

El Centre Artístic Musical de Xàbia té aquest dissabte un esdeveniment molt especial i que l'any passat en la seua estrena va recollir un gran èxit de públic. Es tracta de la segona edició de la Fira de la Música, una jornada pensada per a contagiar la passió per la música i animar a les famílies a que introduïsquen als més xicotets en el món de l'educació musical.

La trobada tindrà lloc durant tot el matí en el Riurau d’Arnauda i  començarà a les 10 hores amb un esmorzar per als més xicotets. Després es podrà gaudir del festival de fi de curs dels alumnes d'iniciació musical, una mostra de com la pràctica musical pot començar a una edat primerenca i dels beneficis que reporta als alumnes.

A partir de les 11’30 hores obriran els diferents tallers que han preparat des de la banda: com fer el teu propi instrument, mostra i prova d'instruments, canvi d'imatge musical i altres sorpreses. Estaran oberts fins a les 14 hores, quan tancarà la fira.

A més, durant tot el matí hi haurà exhibicions de música en directe de totes les agrupacions adscrites al Centre Artístic Musical de Xàbia, servei de barra per a esmorzar o prendre l'aperitiu i a les 13’30 hores una mascletà músical per a arredonir l'ambient festiu.

La fira compta amb el suport de la regidoria de Cultura que dirigeix Quico Moragues, qui anima a tots els que tinguen curiositat per descobrir el món de la música o pretenguen despertar l'interès dels seus fills en aquesta pràctica divertida i enriquidora.