Xàbia homenatja aquest divendres a l'esportista local Nasio Cardona

31 may 2017

L'Ajuntament de Xàbia realitzarà aquest divendres, 2 de juny, una recepció oficial a l'esportista local Nasio Cardona, qui recentment s'ha proclamat campió europeu de carreres de muntanya en la categoria masculina 40.

L'acte de reconeixement públic serà a les 20 hores en el saló de plens i està obert a tots els amics i afeccionats a l'esport que vulguen sumar-se a aquesta felicitació i homenatge.

El veterà esportista compta amb un ampli currículum de triomfs al llarg de la seua carrera esportiva, que ha passat per diverses disciplines relacionades amb l'atletisme: des del vessant popular a la de muntanya  (verticals i raquetes sobre neu) o de carreres d'obstacles o per escales.

Cardona, tot un “tot terreny” té entre els seus títols el del campió del món amb la selecció espanyola en la modalitat de relleus de muntanya “Sky Raid”, el tercer lloc a nivell mundial en carreres per escales “vertical world circuit”, campió europeu en categoria veterans de towerruning, campió europeu veterà per muntanya, campió d'Espanya en raquetes de neu, campió del circuit mundial de carreres d'obstacles Eternal Runing i cinc vegades campió autonòmic en carreres verticals, entre uns altres.