La Caixa recolza amb 10.000 euros dos projectes socials a Xàbia

30 may 2017 L'entitat torna a finançar teràpies assistides amb animals per als majors del Centre de Dia i també col•labora en la compra d'equips d'extinció per a Protecció Civil

L'Ajuntament de Xàbia ha rebut una donació de 10.000 euros de l'Obra Social La Caixa, una quantitat amb la qual volen recolzar dos projectes socials del municipi. Un d'ells és el que desenvolupa l'associació Asiscan des de setembre de 2015 en el centre de Dia i que permet als majors millorar la seua salut amb ajuda de gossos ensinistrats.

La regidora de Serveis Socials, Pepa Gisbert, ha agraït a l'entitat que seguisca recolzant aquest programa que gràcies al finançament de l’Obra Social es desenvolupa des de setembre a juny i tant bé fa a persones amb demència senil, alzheimer o altres problemes cognitius. De l'ajuda total, són 6.000 euros els que es destinen a finançar aquestes teràpies.

Gisbert, com a responsable de la regidoria de Seguretat Ciutadana i Prevenció d'Emergències, també ha detallat la fi de la resta de la donació (4.000 euros) i que serviran per a dotar amb els equips d'extinció necessaris al cos voluntari de Protecció Civil, un col·lectiu que en els últims anys està creixent i en permanent formació fins a haver-se convertit en un bon puntal per als cossos professionals cada vegada que es desenvolupa una emergència en el municipi.

L'alcalde, José Chulvi, i Pepa Gisbert van rebre ahir als representants de La Caixa i als directors de les tres oficines que tenen a Xàbia, els qui es van mostrar molt satisfets de poder col·laborar amb les necessitats del municipi.