L'Ajuntament de Xàbia presenta els concursos de relat, cinema i fotografia de la II edició de Xàbia Negra

24 may 2017 El regidor de Cultura, Quico Moragues, ha destacat l'èxit de la primera edició en la qual es van rebre prop de 100 originals

Xàbia. Dimecres, 24 de maig de 2017. El festival “noir” de literatura, cinema i fotografia Xàbia Negra celebrarà la seua II edició el cap de setmana del 3, 4 i 5 de novembre de 2017.

El regidor de Cultura Quico Moragues ha presentat hui les bases dels concursos de relats en valencià, curtmetratges i fotografia de gènere, en els quals es repartiran més de 2.000 euros en premis. Les bases per a conèixer les condicions i terminis dels concursos es poden consultar des de hui en la web municipal. D'igual manera que es va fer l'any passat, tots els jurats estaran formats per persones de reconeguda solvència en els seus respectius camps.

El festival Xàbia Negra, que organitzen conjuntmente les regidories de Cultura i de Turisme, que dirigix José Chulvi, recupera per a la II edició les activitats de major èxit de públic com les sessions de curts i pel·lícules negres, la fira del llibre, rutes teatralizadas, els contacontes o les taules redones i presentacions de llibres i afig algunes novetats com a obres de teatre i un major protagonisme del cinema i la fotografia amb la participació d'experts. El programa definitiu es publicarà en les pròximes setmanes.

Des de la regidoria de Cultura s'ha fet un balanç molt positiu de la primera edició del festival, en la qual es van rebre més de 100 originals procedents d'Espanya i Amèrica.

Finalment, Quico Moragues ha volgut agrair “a la Agrupació Fotogràfica de Xàbia, a l'escola de cinema Riurau i a l'escriptor Vicente Garrido, mentor honorífic de Xàbia Negra, el seu imprescindible suport al festival”.