L'ecoparc de Xàbia àmplia l'horari des de maig

17 may 2017 Serveis recorda que veïns i empreses poden utilitzar gratuïtament aquesta instal•lació situada en el camí de Les Sorts

El departament de Serveis i Medi ambient de Xàbia informa que l'ecoparc municipal (situat en el camí Els Sorts, entre la gossera i la depuradora) ha ampliat l'horari d'obertura al públic des d'aquest mes de maig. Així, els interessats a utilitzar aquesta instal·lació pública i gratuïta per a dipositar tot tipus de residus poden fer-ho de dilluns a dissabte de 8 a 13’30 hores i de 15’30 a 18 hores. Des de juny a agost, l'horari de vesprada encara serà més ampli (de 16 a 20 hores). L'ecoparc és la instal·lació municipal en la qual particulars i empreses poden dipositar de forma separada la major part dels residus generats en l'àmbit domèstic, que per la seua naturalesa o composició no tenen cabuda en els contenidors convencionals instal·lats en el carrer (com a olis de cuina, ferralla, electrodomèstics, aparells electrònics, ordinadors, mòbils, envasos de pintura, vernissos i dissolvents, envasos de productes fitosanitaris, enderrocs de xicotetes reparacions domiciliàries, mobles, maderes i estris, piles, roba i calçat usat o tòner i cartutxos de tinta, tubs fluorescents i bombetes de baix consum.

I és que molts dels residus que produïm en les nostres llars són perillosos pel que utilitzar el Ecoparc garanteix que la destinació final d'aquests residus és l'adequat, a més de que aquesta fórmula selectiva redueix el volum de brossa que va a l'abocador.

Des de Serveis recorden que l'ecoparc és d'ús exclusiu per als ciutadans, empreses i comerços de Xàbia i que està prohibida l'entrada de residus generats fora del municipi.