L'oficina municipal d'habitatge de Xàbia informa sobre les ajudes al lloguer

15 may 2017

L'oficina municipal de l'habitatge de Xàbia (Proha) ha organitzat una xarrada informativa sobre les ajudes econòmiques al lloguer d'habitatges que ha convocat la Generalitat Valenciana per a l'any 2017. La reunió és el dijous 18 de maig a les 10 hores en el Centre Social (Carrer Rafael Echagüe, número 3), ja que el termini per a sol·licitar-les acaba el 4 de juny.

Segons expliquen des de la regidoria que dirigeix Pepa Gisbert, poden acollir-se a aquesta línia de subvencions els titulars d'un contracte d'arrendament d'habitatge, amb durada mínima d'un any, referència cadastral  i domiciliació bancària del pagament del lloguer, sempre que  l'habitatge arrendat siga la residència habitual de la persona arrendatària. Entre els condicionants que es tenen en compte a l'hora d'atorgar les ajudes estan els ingressos de la unitat de convivència o que la renda de lloguer siga igual o inferior a 400 euros mensuals.

Per a més informació sobre qualsevol assumpte relacionat amb l'habitatge, recordar que l'Ajuntament de Xàbia té a la seua disposició durant tot l'any l'oficina Proha en el centre Social, en el telèfon 96 579 05 00 (extensió 3408) en el correu electrònic habitatge@ajxabia.org