Xàbia ofereix un nou taller enfocat al comerç que vulga posar en marxa una tenda online

15 may 2017

La regidoria de Foment Econòmic de Xàbia ha programat per al pròxim mes de juny un taller gratuït enfocat a la formació per a aquelles empreses que vulguen i encara no tinguen creada una pàgina web, o les que vulguen millorar el seu posicionament, impulsar el seu web i realitzar una labor de màrqueting digital.

Baix el lema “Posa en marxa la teua tenda online”, el departament que dirigeix Cesc Camprubí atén a la nova realitat comercial, que és que Internet ja ha canviat la forma de vendre i relacionar-se amb els clients. Per açò, es parlarà al comerç local com funciona la venda per internet, com començar a fer negocis online, què són els nínxols de mercat en internet, o com treballar la marca, els catàlegs o fitxes de producte o la confiança online, entre uns altres.

El taller està previst en l'Aula de Formació de Creama (edifici Portal del Clot) per als dies 5 i 6 de juny en horari de 15’30 a 17’30 hores per a fer-ho compatible amb el xicotet comerç. La formació és gratuïta ja que està patrocinada per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i organitzat per la Cambra de comerç d'Alacant.

Per a més informació i inscripcions, poden contactar en el correu afic.creama@ajxabia  o en el telèfon 965794266.