L'Ajuntament de Xàbia obri el termini per a sol•licitar ajudes a la matrícula dels tallers educatius d'estiu

04 may 2017

La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Xàbia programa com cada any el taller d’Estiu, dos mesos (juliol i agost) en els quals es desenvoluparan activitats socioeducatives perquè els xiquets i xiquetes del municipi -nascuts entre 2005 i 2013- puguen emprar el temps lliure de manera constructiva.

Sobre aquest tema, des del departament de Serveis Socials informen que les famílies interessades poden beneficiar-se d'una aportació econòmica per a recolzar-los a sufragar el cost de la matrícula del taller. Per a poder accedir a la convocatòria s'han de complir uns requisits específics que es marcaran des del Serveis Socials (més informació en el Centre Social) i especialment es tindran en compte les circumstàncies justificades d'aquelles famílies amb impossibilitat d'atendre als menors al llarg de les vacances escolars.

El termini per a accedir a la convocatòria comença la setmana vinent (serà des del dia 8 al 19 de maig de 2017, tots dos dies inclosos). Per a més informació i/o arreplegar la sol·licitud, els interessats han de passar per la segona planta del Centre Social en horari de 9 a 14:00 hores. Quant a les sol·licituds ja emplenades, hauran de registrar-se en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà en horari 8:15 a 14:00 hores.