Xàbia recolza el desenvolupament emprenedor amb el programa de formació Emprendeaventur@ 2017

26 abr 2017

L'Ajuntament de Xàbia, a través de l'agència AFIC-CREAMA i CEEI Elx, ha engegat la iniciativa Emprendeaventur@ Xàbia 2017. Es tracta d'un programa per a formar als emprenedors que vulguen engegar iniciatives empresarials, recolzant-los tècnicament mitjançant la definició dels seus models de negoci. Està especialment dirigit a persones amb una idea o projecte empresarial i a empreses de recent creació (des de 2016). Les inscripcions es poden realitzar en www.ceei-elche.com o en el telèfon 965794266.

Emprendeaventur@ Xàbia recolza en el procés d'engegada de projectes empresarials i en la millora de les tècniques de gestió empresarial. La iniciativa s'organitza a través de sessions dinàmiques i de treball en equip, en les quals els emprenedors disposaran d'una plataforma col·laborativa per a compartir els seus coneixements, inquietuds i enriquir el seu projecte. El programa es desenvoluparà del 8 al 19 de maig en horari de 10 a 14 hores, seguint les següents sessions de treball i acabarà amb la presentació dels projectes participants i el lliurament del Premi al Millor Projecte Empresarial, dotat amb una tablet.

8 de maig: De la idea a l'oportunitat de negoci.

10 de maig: Generació de models de negoci. Business Canvas.

15 de maig: Màrqueting d'èxit.

17 de maig: Com faig el meu pla economicofinancer.

19 de maig: Com realitzar presentacions d'impacte. Presentació de projectes.

En síntesi, amb Emprendeaventur@ els emprenedors podran descobrir oportunitats de negoci a través de les tendències de mercat, construir el seu model de negoci amb una metodologia innovadora, desenvolupar les estratègies clau per a fer arribar el seu producte o servei al client, disposar de tots els recursos clau per a aconseguir l'èxit i posar en pràctica tot el treballat presentant el seu projecte.