La Casa del Cable acull a partir del divendres 28 d'abril l'exposició fotogràfica Illes del Món

26 abr 2017 La mostra arreplega alguns dels entorns marins de major valor paisatgístic, mediambiental i cultural

Les xicotetes illes del món es donen cita en la Casa del Cable en forma d'exposició fotogràfica a partir del divendres 28 d'abril i fins al dia 21 de maig.

Es tracta d'una iniciativa de la regidoria de Cultura, que dirigeix Quico Moragues, i del Conservatoire du Littoral, un organisme públic francès dedicat a la conservació i divulgació del patrimoni mediambiental marítim, sobretot en l'àrea del Mediterrani.

L'exposició arreplega algunes de les xicotetes illes més representatives del món, entre les quals es troba l'illa del Portitxol. Referent a aquesta, l'arqueòleg municipal, Ximo Bolufer, donarà una xarrada durant la inauguració per a posar en valor les característiques i la història d'aquest enclavament de la badia de Xàbia.

Aquesta col·laboració entre l'Ajuntament de Xàbia i el Conservatoire du Littoral suposa un pas més en l'aposta per la sostenibilitat per a enguany 2017. El Conservatoire, a més d'aquesta exposició, col·labora en l'organització del Mediterrània Xàbia Fòrum de Destins Sostenibles que se celebrarà a l'octubre i que reunirà a representants de diferents enclavaments mediterranis amb necessitats de regular la seua política turística i ambiental.

També participa, al costat de l'organització del festival Montgorock i la regidoria de Turisme, que dirigeix José Chulvi, en la campanya per a arreplegar fons destinats al projecte de convertir el far del Cap de Sant Antoni en centre d'interpretació de la Reserva Marina.