Pepa “La Guapa”, Carlos Alberto Doyle i Lluís Simó són els finalistes de la II edició de Dijous de Comèdia

25 abr 2017 El festival reunix a més de 1.500 espectadors entre la seu de Duanes i la de Xàbia Històrica

La II edició del festival de monòlegs Dijous de Comèdia coneixerà el seu guanyador en la final del dia 18 de juny. El mateix eixirà de la terna d'artistes locals composada per Pepa “La Guapa”, Carlos Alberto Doyle i Lluís Simó, classificats gràcies a les votacions del públic.

La final es disputarà a l'aire lliure, en el marc dels actes de Sant Joan, amb la participació dels tres classificats i baix la conducció d'Óscar Tramoyeres. En la mateixa, el vot del jurat serà el què decidisca qui succeïx a Paqui Ros com a guanyadora de Dijous de Comèdia.

 

Per la seua part, el regidor de Cultural, Quico Moragues, va manifestar la seua satisfacció “per la consolidació d'este festival de monòlegs. En només dos edicions hem aconseguit que cada sessió siga un èxit complet de públic i hem dut a Xàbia alguns dels artistes més importants del circuit estatal”. De la mateixa manera, Dijous de Comèdia ha servit per fer debutar a diferents monologuistes de Xàbia davant el públic.

 

Les gales s'han celebrat de forma alternada en la Sala Polivalent del Portal del Clot i en la Biblioteca de Duanes. El motiu, segons va explicar Quico Moragues, és “apropar l'oferta d'oci i cultura als diferents nuclis de Xàbia i fer així que els negocis de les dos zones es beneficie del gran moviment de públic que s'ha generat cada dijous d'actuació”.

 

En este sentit, s'ha de recordar que tant l'associació de comerciants Xàbia Port com Xàbia Històrica, que han fet una valoració positiva de Dijous de Comèdia. han col·laborat en la iniciativa, oferint menús especials.