Xàbia programa una nova edició del taller d'evolució personal “Canviar per a avançar”

21 abr 2017

La regidoria de Serveis Socials de Xàbia ha programat una nova edició del taller “Canviar per a Avançar” impartit per la psicòloga María Grimalt. Aquest programa ha obtingut un notable èxit en anys anteriors pel que aquest curs s'ha previst dos horaris diferents perquè puguen assistir el màxim d'interessats.

El taller començarà el dimecres 10 de maig, havent classe cada dimecres fins al 7 de juny i les dues opcions d'horari són de 16:30 a 18:30 i de 19:00 a 21 hores, sempre en el Centre Social Municipal.

Amb aquest programa el departament que coordina la regidora Pepa Gisbert pretén crear un espai de reflexió i anàlisi personal sobre la influència de la crisi en aquelles persones especialment vulnerables o en risc d'exclusió social; donar-los les claus perquè identifiquen quins són els obstacles que els afecten i impedeixen avançar i proporcionar-los els instruments adequats per a aconseguir els objectius que permeten el canvi.

El curs és gratuït ja que està subvencionat per l'Àrea de Benestar Social de la  Diputació Provincial.

Els interessats/interessades podran inscriure's al mail: mariagrimalt@gmail.com o al telèfon 626 66 99 87 fins a cobrir la totalitat de les places.