Fogueres programa el musical “Rebobinant” en el que la banda de Xàbia versionará els millors temes dels anys 80

20 abr 2017

La Banda del Centre Artístic Musical de Xàbia protagonitzarà una de les actuacions  més innovadores del programa de les Fogueres de Sant Joan 2017. Es tracta del musical Rebobinant, un espectacle que repassa els temes més mítics de l'època daurada del pop: els anys 80.

El muntatge, que dura unes dues hores, inclou videoprojeccions i una veu en off que recorda les peculiaritats i moda de l'època, a més de coreografies i canvis de vestuari.

La banda començarà aquests dies a preparar les versions de temes de Mecano, Queen, Alaska o L'últim de la fila, entre uns altres. Comptaran amb suport d'instruments com la bateria o la guitarra elèctrica i les veus en directe de cantants experimentats com Ángel Bellido, Laia Benaches, Aisha Brodes i David Bosch.

El regidor de Festes, Antonio Miragall, i el president de Fogueres, José Gómez, han presentat aquest espectacle previst per a la nit del dijous 15 de juny en la plaça de la Constitució (22’30 hores) i que, com tots els actes de festes, tindrà accés gratuït. Tots dos esperen que aquest xou compte amb el suport del públic, ja que es tracta d'un concepte nou i ple de temes molt coneguts.

El president del CAM, Manolo Berenguer, s'ha mostrat il·lusionat davant el repte que ha assumit la banda d'enfrontar-se a un registre completament diferent a l'habitual i així poder demostrar la seua versatilitat.  El concert es gravarà perquè puga formar part dels fons històrics de la banda.