Xàbia viurà aquest cap de setmana una gran festa temàtica protagonitzada per la cervesa

20 abr 2017 L'esdeveniment se celebra en una carpa instal•lada en la plaça Constitució i tindrà un vessant benèfic en favor del Tapis

Xàbia viurà des d'aquest divendres al dilluns de Sant Vicent una festa amb la cervesa com a absoluta protagonista. La beerfest arriba de la mà d'un grup d'empresaris de l'hostaleria local i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament. A més, aquest esdeveniment té un vessant benèfic en favor dels tallers ocupacionals Tapis ja que l'entrada costarà 1 euro, un preu simbòlic i que servirà per a arreplegar fons per a aquest servei de suport a persones amb algun trastorn mental.

La beerfest obrirà aquest divendres, 21 d'abril, en una carpa que s'ha instal·lat en la plaça de la Constitució i que ja es quedarà muntada per a diferents actes culturals dins de les festes del Nazareno i per als concerts del festival Xàbia Folk. L'horari serà divendres de 19 hores a 1 de la matinada, dissabte i diumenge de migdia a 1 de la matinada i el dilluns 24 del migdia a les 19 hores.

A més de les degustacions de cervesa, hi haurà diversos llocs de menjar a càrrec de restaurants del municipi i activitats  relacionades com un curs de tirar la cervesa, un col·loqui sobre els diferents tipus i un sorteig de “el teu pes en cervesa”. No faltarà l'ambientació musical durant tot el cap de setmana amb concerts com els de McLucas Band, Loli Pop, La Mocha, La Rendició, Allerton Road, Star on Years o la discomóvil de Salva Burches.

En la carpa també tindran un lloc els usuaris dels tallers ocupacionals Tapis, que vendran els seus productes artesanals i divulgaran què són, a qui estan dirigits i quins són els seus a activitats de suport preventiu a la marginació, de caràcter rehabilitador i de suport psico-social.