El MontgoRock s'uneix a l'Ajuntament de Xàbia en l'objectiu de crear un centre d'interpretació en el far del Cap de Sant Antoni

11 abr 2017 El Festival disposarà d'uns gots reutilitzables per als dies de concert la venda del qual es dedicarà a finançar aquest emblemàtic projecte

L'Ajuntament de Xàbia i el MontgoRock Festival uneixen esforços per a donar-li una espenta a un projecte emblemàtic i que suposaria l'obertura d'un dels punts més impressionants del parc natural del Montgó: la creació d'un centre d'interpretació en el far del Cap de Sant Antoni.

Durant els dies de festival es posaran a la venda uns gots reutilitzables (a un preu de dos euros) que ha preparat l'Ajuntament i els beneficis del qual es destinaran a finançar els treballs tècnics necessaris per a veure la viabilitat d'aquest pla, que es consensuaria en la conselleria i la direcció del parc natural.

Tal com ha explicat l'alcalde i responsable de turisme, José Chulvi, des del festival es van oferir al Consistori per a col·laborar en alguna acció social i es va pensar en aquest projecte que per les seues característiques potència la marca de Xàbia com a destinació sostenible entre els milers d'assistents a aquest esdeveniment musical.

I és que a més de tenir caràcter benèfic i que aquest estiga vinculat a un propòsit amb calat mediambiental, els gots reutilitzables li donen un caràcter més sostenible, en la línia d'aquest festival. Perquè el primer edil ha assenyalat que l'esdeveniment, a més de fugir de la massificació de l'estiu, té un perfil de públic d'edat més adulta, amb bons gustos musicals i que, com ja es va demostrar en la passada edició, no va provocar ni un incident durant els dies del festival.

És per açò, per la injecció econòmica al turisme que suposen les 5.000 persones que visitaran Xàbia al maig i per la gran repercussió mediàtica que té amb caps de cartell com Leyva o MClan, que l'Ajuntament mantindrà el seu patrocini al MontgoRock, enguany amb 16.000 euros (l'any passat es va ajudar amb 60.000 en considerar que l'esdeveniment encara estava en fase de creixement).

Enguany, ja en la cinquena edició, es percep com un festival més consolidat. De fet, des de l'organització Josan Serrano i Mari Cruz Gisbert s'han mostrat optimistes amb l'assistència en tenir ja més de 70% de les entrades venudes i  novetats en el recinte (com la coberta amb gespa artificial o l'habilitació d'una zona de càmping) i un concert de presentació molt a prop. Este serà aquest mateix divendres, 14 d'abril, a partir de les 18 hores en el mirador de l'Arenal i tindrà caràcter gratuït. Actuaran Pulpo Seco, Los Vinagres, Santero y Los Muchachos y Badlands.

Recordar que el Montgorock Xàbia Festival se celebrarà 12 i 13 de maig amb alguns dels millors artistes del panorama rock nacional com M-Clan, Leiva, La Fuga, Sidecars, Los Zigarros, Aurora & The Betrayers, Sexy Zebras, Los Bengala, Los Vinagres, S.C.R., Whisky Caravan, Badlands, The SaltitoS, Corazones Eléctricos, Gran Quivira, Geografies, Santero y Los Muchachos, Carlos Vudú y el Clan Jukebox, Peranoia y Holy Paul, a més dels guanyadors del concurs local de bandes, Happy Freuds, i els que ho van aconseguir en el concurs nacional, els valencians Indian Hawk.

Per a més informació i compra d'entrades:  www.montgorock.es