La Policia Local de Xàbia incorpora una furgoneta per a la unitat mòbil i un cotxe amb mampara per a traslladar detinguts

07 abr 2017 Tots dos vehicles s'han adquirit via renting

La Policia Local de Xàbia ha presentat hui els dos nous vehicles que passen a formar part de la flota municipal, que té un total de 9 cotxes i dues motos. Es tracta d'un furgó dotat amb tot el material i connexions informàtiques necessàries per a convertir-se en una espècie d'oficina mòbil i que es podrà utilitzar des de per a emplenar atestats a realitzar campanyes informatives en urbanitzacions. La furgoneta s'ha retolat com a unitat mòbil d'atenció policial i com ha explicat la regidora de Seguretat Ciutadana, Pepa Gisbert, és una eina de millora més dins de la vocació de policia de proximitat que té aquest cos local.

Tant el furgó com l'altre cotxe nou, que té una mampara de seguretat entre els seients de darrere i el conductor (per a dotar de mesures de seguretat el trasllat de detinguts o de persones violentes), s'han adquirit via renting, un sistema que els permet substituir cada vehicle cada tres anys i així que la policia sempre tinga els vehicles en òptimes condicions. Per a l'alcalde, José Chulvi, aquesta constant millora és una prova més de la voluntat de l'executiu local de proveir a la policia de tots els mitjans necessaris per a prestar un millor servei i de “garantir la seguretat dels quals vetlen per la seguretat de tots”.