Els joves de Xàbia gaudiran d'un cap de setmana ple d'esport urbà amb l'Active Extrem

04 abr 2017 El dissabte també se celebra la final del concurs de bandes emergents del Montgorock

Xàbia té per davant un cap de setmana ple d'activitats i oci per als més joves. Monjove estrena el mes d'abril amb una nova jornada Active Extrem que reuneix una competició de skate i exhibicions d'aquesta modalitat i altres esports urbans com la BMXo scooter.

El regidor de Joventut, Ximo Segarra, assenyala que l'activitat tindrà com a epicentre la Plaça del Portal del Clot i que haurà exhibicions com la de l'equip oficial del maniak ramps, música, tallers i sorteigs des del divendres a la vesprada (de 17 a 21 hores) i durant tota la jornada del dissabte (de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores). Entre els skaters convidats figures professionals com Diego Cano o amateurs com Pedro Sánchez o Dani Delgado.

A la nit, els joves segueixen tenint un bon pla de la mà de l'Ajuntament amb la final del concurs de bandes emergents del MontgoRock. Aquesta serà també en la plaça del Portal del Clot, i començarà a les 22’30 hores.

El regidor ha recordat que l'accés a aquests concerts és gratuït, hi haurà servei de barra oferit pels quintos i entre els assistents se sortejarà un abonament doble per al festival.

El jurat, format per Monty Peiró (Gran Quivira), Sonal Jogia (cantant solista) i un dels organitzadors del MontgoRock , triarà entre els quatre finalistes.

Les actuacions, determinat per sorteig i fitat a  35 minuts, començarà a les 22’30 hores amb Happy Freuds, l'única agrupació local i amb els músics més joves. Seguirà amb  Why not Rock, banda especialitzada en covers i versions; En tercer lloc actuarà Deshora, d'Ondara, i més enfocats al punk rock, mentre que el tancament serà amb Tremp, un conjunt radicat a Gata de Gorgos.