Xàbia obri el termini per a arreplegar sol•licituds d'artistes que vulguen exposar en les sales municipals

31 mar 2017

L'Ajuntament de Xàbia ha obert el termini perquè els artistes plàstics que vulguen exposar en els dos espais municipals (el Centre d'Arts Lambert i la Casa del Cable) presenten les seues sol·licituds i projectes expositius.

El termini està obert fins al 5 de maig i tota la documentació ha de lliurar-se en la Casa de la Cultura  (plaça de Baix, número 6) en horari de 10 a 14 i de 17 a 20 hores o bé remetre's per correu certificat a la mateixa adreça.

La convocatòria està oberta tant a propostes individuals com a col·lectives, d'obra ja produïda o en projecte i tindran preferència els artistes o equips que no hagen exposat en aquestes sales en els últims quatre anys i els artistes de Xàbia o que acrediten la seua vinculació a aquesta localitat.

Cada any el Consistori obri aquesta possibilitat pensada per a artistes que estan començant o tinguen interès a mostrar la seua obra a Xàbia. Després Cultura confecciona la temporada expositiva de tot l'any barrejant les exposicions que impulsa el propi departament amb les sol·licitades pels artistes i que han sigut validades per un comitè de selecció

Els interessats que vulguen ampliar informació poden consultar les bases en la web www.artxabia.com