El consultori auxiliar de l'Arenal obrirà també en Setmana Santa

30 mar 2017 Sanitat reforça així l'atenció mèdica en dies de màxima afluència de visitants

Xàbia veurà reforçada l'atenció sanitària durant els dies de Setmana Santa i pasqua amb l'obertura del consultori auxiliar en la Platja de l'Arenal. La regidora de Sanitat de Xàbia, Pilar Zamora, ha detallat que l'ambulatori obrirà del dissabte 8 al diumenge 23 d'abril, en horari ininterromput de 10 a 18 hores de dilluns a divendres (festius inclosos). Els dissabtes també prestarà servei de 10 a 15 hores mentre que els diumenges estarà tancat.

Zamora ha aclarit que el consultori comptarà amb personal independent del que treballa en els centres de salut del poble i port, i estarà atès per un metge, un infermer i un administratiu.

La regidora ha mostrat la seua satisfacció pel reforç del servei sanitari en aquestes dates, ja que són dues setmanes en les quals Xàbia té una altíssima ocupació turística. Pilar Zamora ha recordat que a l'estiu, el consultori de l'Arenal (situat en una zona municipal de Xàbia Park) va oferir molt bon resultat ja que és un punt molt còmode per als qui estan en el barri de l'Arenal i també per a les urbanitzacions del sud del municipi.

El consultori, que ocupa un sistema de mòduls prefabricats amb uns 85 metres quadrats de dimensió habilitat per l'Ajuntament, disposa de recepció o sala d'espera, una consulta mèdica, una sala d'infermeria i cures, dues condícies i un magatzem. En els últims mesos, el Consistori també ha millorat el seu entorn amb la construcció d'un murete.