Emprenedors de Xàbia es donen cita en el pimer “Beers&Bytes”

30 mar 2017 L’Ajuntament vol atraure talent amb el concepte “beachworking”

Creama Xàbia ha estrenat la nova fórmula per a impulsar el networking entre empresaris i emprenedors del municipi.

La primera quedada “Beers&Bytes” va reunir ahir a un grup d'emprenedors amb ganes de fer contactes i que les seues experiències puguen ser útils a altres persones que volen començar.

El regidor de Foment Econòmic, Cesc Camprubí, va ser l'encarregat de trencar el gel presentant la iniciativa i el concepte “beachworking” amb el qual es vol atraure talent i plasmar el potencial de Xàbia per a aquells que vulguen desenvolupar-se professionalment sense renunciar a l'estil de vida relaxat característic dels pobles mediterranis.

Els assistents al Beer&Bytes van poder conèixer l'experiència de tres empresaris amb negocis a Xàbia i que treballen en diferents sectors tan diferents com la distribució de vins (Casa del Vino) la puericultura (Bombonets) i un estudi de disseny (Deporte y Color). Després la majoria es va presentar, va poder conversar amb gent amb interessos comuns i també informar-se dels recursos de suport que tenen en l'Ajuntament de Xàbia.

Camprubí s'ha mostrat animat per aquest inici de Beers&Bytes, ja que els participants li van transmetre que per a ells havia sigut una experiència positiva i es van comprometre a animar a altres empresaris a acudir a la pròxima cita. El regidor ha avançat que aquesta serà el dimecres 26 d'abril en l'Arenal. Probablement en la terrassa Achill.

Aquesta iniciativa forma part de les accions que està realitzant l'Agent de Desenvolupament Local  (ADL) Tecnològic de Creama Xàbia, encaminades a la formació contínua basada en les noves tecnologies i a impulsar l'economia digital.