Cultura Xàbia tanca el cicle de teatre amb l'obra “Carinyo”

28 mar 2017

El departament de Cultura de Xàbia tanca aquest dissabte, 1 d'abril, el cicle de teatre amb la representació en valencià de l'obra “Carinyo” l'últim de la companyia valenciana Pérez&Disla. Protagonitzada pels actors Sergio Caballero i Mireia Pérez, l'obra regala a l'espectador una història intima, la de dues persones que parlen de com compartir l'espai i el temps amb l'altre.

La funció està programada en la Casa de Cultura a partir de les 20 hores i les entrades, a un preu de 5 euros, estaran a la venda eixa mateixa vesprada a partir de les cinc.

El regidor de Cultura, Quico Moragues, convida a tots els aficionats a gaudir d'aquesta representació, que permetrà veure sobre l'escenari a actors reconeguts i d'un alt nivell. Moragues ha mostrat la seua satisfacció pel bon acolliment que ha tingut el cicle de teatre, ja que el públic de Xàbia ha omplert la sala la majoria de les funcions.

El regidor ha comentat que des del departament municipal s'està tractant d'acompanyar i espentar l'afició pel teatre que està vivint el municipi, amb l'escola que s'ha format i el grup nascut del grup d'alumnes. És per açò que també es programen funcions per a públic infantil, amb un cicle específic per a ells o sessions  per a joves com la que se subvenciona aquesta setmana per als alumnes de cultura clàssica dels dos instituts. Es tracta de l'obra “Electra” de Sofocles, versionada per Ricardo Arquerós i interpretada per l'Aula de Teatre de la Universitat d'Alacant.