Cap de setmana replet de cultura i esport a Xàbia

23 mar 2017

L'oferta cultural i esportiva tindrà una important presencia aquest cap de setmana a Xàbia. Des de la regidoria de Cultura, que dirigeix Quico Moragues, han programat diferents activitats que arranquen hui dijous amb Dijous de Comèdia (a les  20’30 hores actuarà el Nebot del Diable en la Biblioteca de Duanes). Demà divendres, a més de la inauguració de dues exposicions en les sales municipals, hi haurà un espai per a la música amb l'actuació de “Key&Board Quintet” dins del cicle de jazz. El concert serà a les 20 hores en  la Casa de Cultura i  l'entrada té un preu de 5 euros.

Ja el dissabte els més xicotets tenen una nova cita amb el cinema en valencià que ofereix gratuïtament l'Ajuntament. A les 17’30 hores en el Cinema Jayan es projectarà la divertida pel·lícula d'animació Hotel Transilvània 2. També aquest dissabte hi ha teatre de la mà del grup local Garum, que oferirà dues sessions del seu muntatge “I no obstant açò em vull”. Hi ha representacions a les 18 i a les 20 hores en la Casa de la Cultura, amb entrada de 5 euros.

A la nit, el Centre Artístic Musical ha programat un concert de l'Orquestra Jove i la Banda Jove en l'església de Sant Bartolomé, que començarà a les 22 hores i té entrada gratuïta.

En l'apartat esportiu, el regidor Vicent Colomer desgrana també diverses de les activitats que tindran lloc aquest cap de setmana en la vila, com el campionat comarcal de de karate que es desenvoluparà el diumenge en el Palau d’Esports, o la lliga escolar  BTT impulsada pel Consorci Esportiu de la Marina Alta també el diumenge en el carrer Garcilaso de la Vega. Finalment també el diumenge al matí se celebra la Cursa No Competitiva del Dia de la Dóna que reuneix a centenars de dones cada any i que destinarà la seua recaptació a associacions com Aspanion i Adahma. La cursa eixirà a les 10 hores de la pista poliesportiva del Graüll.