Xàbia estarà aquest cap de setmana en la fira d'activitats aquàtiques MedSea

22 mar 2017

El departament de Turisme de Xàbia estarà present aquest cap de setmana en la primera edició de la fira internacional Medsea, un aparador promocional per a totes les activitats aquàtiques, preferentment sense motor i que siguen respectuoses amb l'entorn.

L'esdeveniment, impulsat pel patronat de la Costa Blanca, se celebra dissabte i diumenge en el pavelló 1 de la institució Firal Alacantina i posarà en contacte directe als aficionats amb els municipis amb important oferta en aquest camp i les empreses del sector que oferisquen modalitats esportives tan variades com a submarinisme, snórkel, apnea, caiac mar i les diferents modalitats de surf.

Xàbia comptarà amb un stand propi, presidit per una imponent lona posterior de 2’5 metres d'alt i sis d'ample, que compartirà amb les empreses locals que han volgut participar i mostrar les seues activitats. L'Ajuntament també portarà material promocional específic i que arreplega la infinitat de propostes que ofereix el municipi, des de les immersions de submarinisme a les rutes de senderisme per penya-segats, entre unes altres.

Des de Turisme, àrea que dirigeix l'alcalde, José Chulvi, han mostrat gran interès a participar en aquesta fira ja que està en la mateixa línia de gaudi sostenible del mar per la qual s'aposta de Xàbia. Amb aquesta mateixa filosofia, des del departament es recolzen les aquelles accions que ajuden a reduir l'impacte de l'acció humana en el mar. És per açò que aquest diumenge col·laboren amb la jornada de neteja de fons marins que organitza el Centre de Busseig Cap La Nao i que se centrarà en la zona del Ministre, al costat del canal de la Fontana i Arenal. En concret, Turisme disposarà dels contenidors per a arreplegar els residus extrets, en la seua retirada fins a l'ecoparc i en l'esmorzar per als al voltant de 100 voluntaris que han confirmat la seua assistència a l'activitat.