Crema Xàbia assessora “com usar les xarxes socials i no morir en l'intent”

22 mar 2017

El departament de Foment Econòmic de Xàbia ofereix un curs gratuït titulat “Com utilitzar les xarxes socials i no morir en l'intent” especialment pensat per a xicotets empresaris. Es tracta d'una formació intensiva, 100% pràctica, impartida per l'Agent de Desenvolupament Local (ADL) tecnològic i que es desenvoluparà les vesprades de dilluns i dimecres de 15 a 17 hores en l'aula de formació de Creama.

El curs se centrarà en l'ús de xarxes socials útils per a la promoció comercial o posicionament com  facebook, instragram o youtube,  té una durada total de 12 hores i començarà el dilluns 27 de març. Per a més informació i inscripcions, els interessats poden dirigir-se a l'oficina  local de Creama en l'oficina de l'Avinguda Trenc d’Alba número 2 o  per correu electrònic en afic.creama@ajxabia.org, enviant un mail amb el seu nom, correu i telèfon.

Amb aquesta nova formació, el departament que dirigeix Cesc Camprubí segueix reforçant la seua vocació de suport i assessorament al xicotet comerç en l'ús d'eines per a modernitzar i millorar la seua atenció al client.