Xàbia estrena aquest divendres una exposició antològica del pintor local Sala Coll

21 mar 2017 També inaugura una mostra de l'artista Rosa Padilla

El Centre d'Arts Lambert  de Xàbia estrena aquest divendres una interessant exposició sobre l'obra del reconegut pintor local Miguel Sala Coll. La mostra, de caràcter antològic, estarà oberta fins al 22 d'abril i repassarà les diferents etapes d'aquest artista de caràcter autodidacta que va captar com pocs l'essència mediterrània de Xàbia a través dels seus olis. Amb temàtica costumista, els quadres reflecteixen sobretot del litoral de Xàbia i de tota l'activitat pesquera tradicional; les albes, el Cap de Sant Antoni o els riuraus del Pla.

L'exposició s'inaugura aquest divendres a les 19’30 hores en la sala municipal del carrer Major i estarà a la disposició del públic fins després de pasqua.

També aquest divendres obri en la Casa del Cable (avinguda de Marina Espanyola) una altra exposició de pintura, aquesta signada per Rosa Padilla i amb un estil més abstracte. L'artista valenciana està especialitzada en tècnica acrílica, sobretot en gran format, i utilitza el collage, el dibuix i la fragmentació, com un llenguatge  expressiu. Aquesta exposició s'inaugurarà el divendres a les 20’30 hores.

Aquestes dues mostres formen part de la programació que al llarg de l'any s'impulsa des del departament de Cultura en les sales de titularitat municipal.