Creama i Creu Roja uneixen esforços per a ensenyar a cercar ocupació per internet als aturats de Xàbia

16 mar 2017

Creama Xàbia, conjuntament amb l'assemblea local de Creu Roja, ha organitzat uns cursos d'iniciació a la informàtica dirigits a aturats del municipi que vulguen adquirir les competències necessàries per a la recerca d'ocupació per internet.  El taller ofereix 12 places i començarà el dimarts 21 de març amb una durada de 18 hores i horari de matins (de 9.30 a 11.30 hores).

Els interessats poden inscriure's de forma gratuïta tant en l'Agència de Creama Xàbia (en el Carrer Trenc d’Alba, nº2)  com en l'Assemblea de la Creu Roja de Xàbia (en Av. Alacant, nº12).

El regidor de Foment Econòmic, Cesc Camprubí, ha indicat que aquest curs és una primera experiència de col·laboració i coordinació del seu departament i Creu Roja per a aprofitar els recursos dels quals disposen ambdues entitats i arribar al màxim d'usuaris amb el menor cost possible. La temàtica triada dóna resposta a les necessitats detectades a partir d'unes reunions mantingudes per Camprubí amb la coordinadora de la Creu Roja, Maica Aranda.