La soprano i arpista Arianna Savall actua a Xàbia

09 mar 2017

La soprano, compositora i arpista espanyola Arianna Savall oferirà un concert a Xàbia el proper divendres 17 de març. El recital serà en l'església de Sant Baertomeu a les 21 hores, amb entrada gratuïta fins a completar aforament. Baix el títol “Il Viaggio d’Amore”, la cantant farà un viatge musical per Europa des del renaixement fins a l'actualitat.

En el concert de Xàbia Arianna Savall estarà acompanyada per Miguel Ángel Be al contrabaix i el tenor Petter O. Johansen, que també incorpora dos instruments de corda rescatats del folklore noruec.

En quant al repertori, barreja cançons tradicionals de la Península Ibèrica, Itàlia, França i el nord d'Europa amb tonades procedents de fonts renaixentistes i composicions de nou encuny signades pels propis protagonistes del disc, així com temes clàssics de la cançó protesta com Gràcies a la vida de la cantant i activista xilena Violeta Parra.

Amb aquesta actuació, el departament de Cultura que coordina Quico Moragues amplia la seua oferta musical en l'àmbit vocal, que també inclou un cicle de cors. D'aquest programa, avançar que el pròxim concert (el 8 d'abril) serà el de l'Orfeó de València.