El Club de Tennis de Xàbia acull des d'aquest divendres el torneig Internacional “I BBVA Future Vila de Xàbia”

08 mar 2017 L’entrada als partits és gratuita

El Club de Tennis de Xàbia acull des d'aquest divendres el torneig Internacional “I BBVA Future Vila de Xàbia”, un campionat nivell future organitzat per l'Acadèmia Tennis Ferrer que reunirà a un centenar de tennistes que estan en el TOP 500.

El torneig tindrà un quadre de fase prèvia de 64 jugadors i un quadre de fase final de 32. A més un quadre de dobles de 16 parelles. Segons han explicat des de l'organització, els partits seran a partir del dia 10 , en horari ininterromput d'11 a 21 hores, i estan oberts al fet que tots els afeccionats al tennis puguen assistir gratuïtament.

El públic podrà gaudir del talent de les joves promeses del tennis com són Pedro Martinez Porter, Javier Martí, Raúl Brancaccio, Javier Barranco, Sergi Perez Contri, Alejandro Artuñedo i Aitor Sanz entre altres jugadors potents de l'Acadèmia Tennis Ferrer.  A més, el torneig està pendent de confirmar la participació estel·lar de Pablo Andújar, qui va aconseguir el seu millor rànquing en 2015 aconseguint el lloc 32 del Món després de batre a David Ferrer en semifinals del Trofeu Conde de Godó.

El Trofeu estarà dotat amb un premi en metàl·lic de 15.000 dòlars i l'entrada és totalment gratuïta per a tots els públics gràcies al suport dels sponsors, entre els quals es troba l'Ajuntament a través de la regidoria d'Esports.

La pista central comptarà amb espai per a 800 persones ja que s'instal·laran 4 graderies supletòries a més de la #gradería ja existent.