Xàbia celebra els carnestoltes a ritme de batukada

16 feb 2017 Festes canvia l'itinerari de la desfilada infantil que enguany creuarà el Centre Històric

La regidoria de Festes de Xàbia, en col·laboració amb la comissió de Fogueres i la Quintà del 2017 “La escampà”, ha organitzat diferents activitats per al proper dissabte 25 de febrer per a celebrar les carnestoltes. Com és costum, el municipi prepara dues festes per a aqueix dia, una a la vesprada dedicada al públic infantil i una altra a la nit per als adults.

La desfilada infantil comença a les 17 hores en la plaça de la Constitució i seguirà un itinerari diferent perquè, a petició de l'associació de comerciants del Centre Històric, pase pel carrer Major i done ambient als carrers per als vianants del poble. Els xicotets desfilaran acompanyats de batukada per a tornar a la plaça Constitució on s'ha preparat per a ells l'obra infantil “El tren de l'alegria”.

Ja a la nit es preveu la desfilada d'adults en el qual hi haurà concurs per a les millors disfresses en categoria grup (premi de 150 euros) parella (premi de 100 euros) i individual (50 euros). La festa comença a les 23 hores des de la placeta del Convent (lloc on es poden realitzar les inscripcions al concurs des de les 22 hores). La desfilada, també a ritme de batukada, acabarà en la plaça de la Constitució on hi haurà discomóvil a càrrec de Raúl Albi, Juanjo García i Álex Torres.