El trinquet de Xàbia debuta aquest diumenge com a seu de la lliga professional de pilota

15 feb 2017 Soro III i Javi s'enfronten a Santi Silla, Santi i Carlos en la cinquena jornada del campionat de “escala i corda”

Els aficionats a la pilota podran gaudir a Xàbia aquest diumenge, 19 de febrer, d'una partida del màxim nivell. El trinquet municipal acull la cinquena jornada de la XXVI Lliga Professional d’Escala i Corda, un enfrontament de la parella de Vila-real formada per Puchol II i Jesús contra el trio de valencians Santi, Santi Silla i Carlos. L’enfrontament començarà a les 11’30 hores.

El regidor d'Esports, Vicent Colomer, ha mostrat el seu entusiasme perquè per fi el trinquet municipal té un lloc en la lliga professional i ha animat a tots els aficionats a que òmpliguen les graderies i donen ambient a aquesta espectacular partida.

Des de l'empresa que gestiona el sector professional de la pilota ValNet, Alfredo Hernando “Fredi” ha definit la fita com de “màxim nivell”, una partida a la qual “no se li pot demanar més” posat que es veuran les cares grans figures de l'esport valencià i esportistes emergents com Santi, qui ha estat en la presentació d'avui i ha confirmat el seu bon moment físic després de superar una lesió.  El pilotari ha augurat una trobada molt igualada i emocionant i ha defensat les opcions del seu equip per a plantar cara a Soro III i Javi.

Tant des de l'Ajuntament com des de Valnet han convingut que Xàbia és un poble amb afició a la pilota pel que esperen que a partir d'ara s'òbriga una col·laboració més constant per a promocionar aquest esport i formar part dels circuits més importants. Per al diumenge esperen bon ambient i molt públic.