Amjasa dóna un desfibril•lador amb el qual atendre emergències en el camp de futbol dels Mesquides

14 feb 2017 L'empresa pública d'aigües també dota a les seues oficines amb aquest aparell de resposta urgent

L'empresa municipal d'aigües de Xàbia, Amjasa, ha adquirit dos desfibril·ladors automàtics, uns aparells clau per a atendre  amb rapidesa possibles casos d'infarts i parades cardíaques.

Un d'ells es quedarà en les oficines d'atenció al públic que té l'empresa en el Camí Cabanes mentre que l'altre ha sigut donat a la Penya Esportiva La Marina perquè s'instal·le en el camp de futbol dels Mesquides.

L'alcalde i president de Amjasa, José Chulvi, ha lliurat hui el desfibril·lador al representant d'aquesta agrupació que fomenta l'esport base, José Buigues, i ha avançat que està previst adquirir nous desfibril·ladors perquè totes les instal·lacions municipals tinguen aquest plus de seguretat. De moment, ja disposen d'ells el Palau d’Esports Miguel Buigues i el camp de futbol municipal.

Des de la Penya La Marina han agraït la donació i en breu convocaran a representants de tots els clubs i grups esportius que utilitzen la pista dels Mesquides per a explicar el funcionament del desfibril·lador i que sàpien com actuar en cas de necessitat.

Hui han sigut els empleats de Amjasa els qui de la mà de la infermera Begoña Moral s'han familiaritzat amb l'aparell. El gerent de l'empresa, Josep Lluis Henarejos, ha destacat la millora en seguretat que suposa tenir aquests dispositius, que han suposat una inversió de 2.500 euros.