Cultura Xàbia ofereix un cicle de cinema infantil en valencià

13 feb 2017 Les pel•lícules es projecten en el Cinema Jayan i l'entrada és gratuïta

El departament de Cultura de Xàbia, baix la direcció del regidor Quico Moragues, ha reforçat aquest hivern la programació destinada al públic infantil. A les sessions de teatre especial per als més xicotets, enguany se suma el cicle de teatre familiar en valencià, una sèrie de pel·lícules d'animació doblades al valencià que es projecten les vesprades dels dissabtes, una vegada cada dues setmanes, en el cinema Jayan i amb entrada gratuïta

Precisament aquesta setmana hi ha prevista una sessió. Serà el dissabte (18 de febrer) a les 17’30 hores i ofereix l'oportunitat de gaudir del film d'animació “Home, sweet home (Llar, dolça llar), una història sobre una divertida raça d'alienígenes que envaeixen la Terra i que ensenya el valor de l'amistat, la unió entre semblants i el respecte a les altres.

El cicle, que va començar amb una nova entrada de públic fa quinze dies amb la història de “Neus i els arbres màgics” continuarà amb les pel·lícules “Charlie Brown i Snoopy” (l'11 de març) i “Hotel Transilvània 2” (25 de març).

Aquesta activitat ofereix gratuïtament l'oportunitat que els més xicotets vagen prenent el gust a una activitat enriquidora com és el cinema i en gran pantalla, a més d'aproximar-se a la  llengua valenciana des d'aquest canal cultural.