Cultura Xàbia proposa humor, teatre infantil i música jazz per a aquesta setmana

07 feb 2017

La regidoria de Cultura de Xàbia, dins del programa de cicles que ofereix durant tot l'hivern, proposa per als pròxims dies cites per a tots els públics. El departament que coordina el regidor Quico Moragues obri el cap de setmana la vesprada nit del dijous amb una nova sessió de Dijous de Comèdia, el cicle de monòlegs que s'ha guanyat un públic fidel que ompli cada dia l'aforament de les sales públiques. Aquesta setmana l'actuació és en el poble, en la sala polivalent del Portal del Clot. A partir de les 20 hores el mag del humor Piter Pardo omplirà la sala de riures amb el seu espectacle “Parejas Jas Jas” mentre que el amateur Carlos Alberto Doyle participarà en el concurs comarcal de monologuistes.

Com sempre, l'entrada és gratuïta fins a completar aforament (les entrades s'arrepleguen mitja hora abans de l'actuació.

L'ofereix cultura segueix a Xàbia el divendres amb música jazz de Tramuntana. El concert començarà a les 20 hores i serà en la Casa de Cultura. L'entrada costa 5 euros i es podrà adquirir des de les 17 hores en aquest mateix espai.

Tramuntana és un projecte de fusió musical amb sabor mediterrani, que aglutina instruments de vent com el saxofon, el trombó o la trompeta amb percussió, teclats, baix elèctric i dolçaina.

El dissabte, Cultura dedica la seua activitat als més xicotets amb una nova sessió de teatre infantil en valencià. De la mà de la companyia La Teta Calva arriba la història de “L’Or de Jeremies”, una obra ambientada en l'oest pensada per a xiquets de 5 a 11 anys, plena d'humor i amb música en directe. El teatre té una entrada de 3 euros (que també es pot comprar des de les 16’30 hores en la Casa de Cultura, on s'oferirà el teatre a partir de les 17.30 hores.