El dijous 12 de gener es celebra la primera sessió del Consell dels Xiquets de 2017

10 ene 2017 Es tracta d'un instrument de participació per donar veu als xiquets i xiquetes de la localitat en la pressa de decissions

Xàbia. Dimarts, 10 de desembre de 2017. Que els més menuts s'eduquen en el debat com a forma democràtica d'aplegar a consensos i la seua opinió es tinga en compte a l'hora de definir el municipi. Estos són els objectius fonamentals del Consell dels Xiquets, un instrument de participació format per xiquets i xiquetes de quint i sext de primària i primer de ESO

 

El Consell dels Xiquets, impulsat per la regidoria de Participació Ciutadana, que dirigix Montse Villaverde, es reunirà cada segon dijous de mes a les 17.00 hores en la Casa de Cultura.

 

En les reunions, els xiquets i xiquetes desenvolupen diferents projectes per a Xàbia que, en alguns casos, es convertixen en realitat, com Pas a Pas Camins Escolars, la zona de jocs del parc de Pinosol, el nou pas de vianants del Pla o l'skatepark entre d'altres.

 

 

De la mateixa manera, el divendres es reprendran els itineraris a peu per a anar als col·legis de Pas a Pas Camins Escolars.