Xàbia obri la convocatòria per al concurs de monòlegs "Dijous de Comèdia"

03 ene 2017 La regidoria de Cultura presenta cicles de cinema, teatre i música per al primer trimestre d'enguany

Xàbia. Dimarts, 3 de gener de 2016. Els dijous de 2017 tornen a ser “Dijous de Comèdia” a Xàbia. Després de l'èxit de la primera edició del concurs comarcal de monòlegs, combinat amb actuacions d'alguns dels millors còmics del panorama nacional, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Xàbia presenta la nova temporada d'este festival.

Igual que l'any passat, les actuacions
es celebraran alternativament en la Sala Polivalent del Portal del Clot i en la Biblioteca de Duanes. El cartell inclou autors ja coneguts pel públic com Óscar Tramoyeres, Toni Pons o el Sobrino del Diablo, i uns altres que actuaran per primera vegada a Xàbia com Piter Pardo, María Juan, Paco Enlaluna, Rubén Aparisi o Patrícia Espejo.

A més, ja s'han publicat les bases perquè totes les persones que ho desitgen puguen participar en el concurs amateur de monòlegs.
Este es decidirà per votació del públic i les tres actuacions millor valorades passaran a la gran final de juny. En ella, mitjançant vot de jurat, es repartiran els premis de 500, 300 i 150 euros respectivament. Per a participar solament cal inscriure's en el correu cultura@ajxabia.org o bé personar-se en la Casa de Cultura en horari laboral.

Programació trimestral

Així mateix, la regidoria que dirigix Quico Moragues, ha programat diferents cicles culturals per a enguany.

CINEMA FAMILIAR EN VALENCIÀ: del 4 de febrer al 20 de maig en el Cine Jayán. Entrada gratuïta. 6 sessions a les 17.30 hores.

TEATRE D'ADULTS: del 28 de gener a l'1 d'abril en la Casa de Cultura. Entrada, 5 euros. 4 sessions a les 20 hores.

TEATRE INFANTIL: del 14 de gener al 4 de març en la Casa de Cultura. Entrada, 3 euros. 3 sessions a les 17.30 hores.

CICLE DE CORS: del 18 de febrer al 26 de maig en l'Església de Sant Bertomeu. Entrada gratuïta. 4 sessions a les 21 hores.

CICLE DE BLUES/JAZZ: del 10 de febrer al 24 de març en la Casa de Cultura. Entrada gratuïta. 3 sessions a les 20.00 hores.

A més
d'estes cites, el dia 27 de gener actuarà la cantant Teresa Albero en l'Església de Sant Bertomeu a les 21 hores i el 17 de març ho farà, en el mateix escenari i a la mateixa hora, Arianna Savall. Per la seua banda, la programació cultural es completarà amb presentacions de llibres, documentals, exposicions, etc.

Tallers

Una part important de l'oferta de la regidoria de Cultura, i de gran acceptació, són els tallers que cada any oferix per a majors de 25 anys. En 2017, a més dels ja establits de ioga, pilates, fotografia, tast de vi, teatre o restauració, s'afigen com a novetat els de llengua de signes, cuina fàcil i elaboració de cervesa artesanal. El termini per a realitzar la preinscripció finalitza el dia 13 de gener. Ha de formalitzar-se per registre d'entrada en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, en el Portal del Clot.