L'Ajuntament de Xàbia compta amb un nou servei d'orientació laboral per a parats de llarga durada

21 dic 2016 Aquesta actuació ha sigut possible gràcies a una subvenció de la Conselleria i que es durà a terme en col•laboració amb Creama

Xàbia. Dimecres, 21 de desembre de 2016. L'Ajuntament de Xàbia compta amb un nou servei d'orientació laboral dirigit a persones parades de llarga durada.

Aquesta nova actuació ha sigut possible gràcies a una subvenció de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerços i Treball concedida a diversos municipis de la comarca. A més, el nou servei d'orientació laboral es durà a terme en col·laboració amb les agències de Creama.

Aquesta prestació consisteix en el disseny de plans personalitzats d'inserció laboral que facilitarà la incorporació al mercat de treball de les persones ateses que de moment són 120. A més, una orientadora laboral serà l'encarregada de guiar-los durant tot el procés.

Els aturats que vulguen participar en aquest programa han d'estar inscrits en el Servef i ser parats de llarga durada. Per a poder rebre més informació sobre aquest nou servei es pot sol·licitar en l'agència de Creama (Avinguda Trenc d’Alba, 2) o cridant al 965793604.