A partir de demà s'obrirà el tràfic de la Plaza Celestino Pons i els voltants del Mercat Municipal

21 dic 2016 Els pròxims dies començarà la neteja de canyes i enderrocs que va deixar el temporal en la Platja de l'Arenal i de la Grava

Xàbia. Dimecres, 21 de desembre de 2016. A partir de demà, dijous 22 de desembre, la Plaça de Celestino Pons i els voltants del Mercat Municipal quedaran oberts al trànsit de vehicles.

Aquest accés havia romàs tancat durant un mes. Les obres que es van realitzar d'adequació del paviment van obligar el tancament durant aquest període de temps per a garantir i protegir el sòl. A més, les escales principals que donen accés al Mercat Municipal (enfront de la plaça Celestino Pons) i les del costat oest de l'edifici, quedaran protegides amb uns pilars per a evitar que els cotxes aparquen i donar preferència als vianants.

Neteja de platges

Durant els pròxims dies 22 i 23 de desembre, l'empresa de neteja Cespa començarà la neteja de canyes i enderrocs que va deixar el temporal en les platges. Durant aquests dies es netejarà l'eixida del riu, platja de la Grava i Primer Muntanyar, així com tota la brutícia que ha quedat als peus dels dics de la platja de l'Arenal.

Encara que tot dependrà de la situació del mar, una vegada finalitzada la neteja en l'Arenal, s'eliminaran els dics i s'anivellarà la platja.