El Pavelló Miguel Buigues acollirà el Nadal Jove Esportiu entre els dies 27 i 30 de desembre

15 dic 2016 Les activitats se celebraran entre les 16:30 i les 20:30 hores

Xàbia. Juves, 15 de desembre de 2016. Les regidories d'Esports i de Joventut, que dirigeixen Vicent Colomer i Ximo Segarra respectivament, s'uneixen per segon any consecutiu per a organitzar les activitats de Nadal per als més xicotets. D'aquesta manera, tal com han explicat els regidors, s'abarateixen els costos que enguany estan al voltant dels 13.000 euros.

La proposta es dirigeix a xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys. D'aquesta manera, podran trobar una àmplia oferta d'oci (ludoteca, videojocs, tirolina, unflables, jocs de taula, zona de ball, animació i llits elàstics) i esports (básquet, karate, futbol, gimnàstica rítmica i artística, capoeira, rocòdrom per a practicar l'escalada o judo). Cadascuna de les activitats estarà supervisada per monitors; en el cas dels esports seran els propis clubs esportius de Xàbia els que col·laboraran de manera desinteressada.

Ximo Segarra ha explicat que cada dia les activitats seran diferents. D'aquesta manera resultarà més atractiu per a pares i xiquets. Vicent Colomer ha afegit que la zona dels més xicotets, coneguda com el “àrea psico”, enguany estarà integrada en la zona principal amb la resta d'activitats. A més, el palau d'esports comptarà amb un speaker per a donar més dinamisme a les vesprades d'oci i jocs.

D'altra banda Ximo Segarra ha explicat que a causa que el Nadal Jove Esportiu és solament fins als 12 anys, el PlayJove tindrà un horari especial per a cobrir les necessitats dels adolescents.

El palau d'esports Miguel Buigues acollirà el Nadal Jove Esportiu els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre en horari de 16:30 a 20:30 hores. A més, hi haurà servei de bar-cafeteria a càrrec de la Filà Mora Capitana de 2017, la Filà Jalufos.