Ca Lambert acull l'exposició “Màgia dels arbres” de Said Ben Salah

14 dic 2016 La mostra d'aquest artista de Yebha (el Marroc) es podrà visitar fins al dia 8 de gener

Xàbia. Dimecres, 14 de desembre de 2016. El regidor de Cultura, Quico Moragues, va acudir a la inauguració de l'exposició “Màgia dels arbres” representada en Ca Lambert. L'autor de la mostra, Said Ben Salah, presenta l'obra fruit d'un treball de tres anys i que tal com indica el títol, gira al voltant de l'arbre.

L'exposició està estructurada en tres sales. Les del primer pis són les obres més antigues amb arbres dibuixats amb bolígraf i retolador. Es tracta d'arbres misteriosos carregats de simbologia sexual i que es converteixen en criatures inquietants i perilloses.

La planta baixa acull obres amb xicotets troncs d'arbre sobre la paret i fulles de ficus retallades amb formes de plomes o cors entre unes altres. Finalment el soterrani està ocupat per instal·lacions de sal i ous que es transformen en ulls i de pedres amb arbres encantadors.

L'exposició es podrà visitar fins al dia 8 de gener de dimarts a divendres de 10:00 a 13:00 hores i de 17:30 a 20:00 hores i els dissabtes de 10:00 a 13:00 hores.