L'Ajuntament de Xàbia rep el premi d'Educació del PSPV per la seua consolidació com a Ciutat Educadora

12 dic 2016 El guardó reconeix l'aposta de la localitat pel treball a favor d'alumnat, famílies i comunitat docent

Xàbia. Dilluns, 12 de desembre de 2016. L'Ajuntament de Xàbia ha rebut el premi d'educació del PSPV en la categoria de Municipi i Educació pel seu treball com a Ciutat Educadora. Aquest concepte refereix que l'educació no és un procés limitat a l'aula i a l'horari lectiu, sinó que ha d'impregnar la resta d'àmbits socials i concernir al conjunt de la societat.

Entre els projectes que han fet que Xàbia reba aquest guardó es troben “camins escolars”, la campanya de denúncia dels micromachismes i les accions de reforç de competències claus.

Per a la regidora de Eucación, Montse Villaverde, el premi “és un reconeixement important no solament al treball que es realitza des de l'Ajuntament, sinó al de tota la societat de Xàbia com a agent educador”. Precisament implicar a un nombre cada vegada major i més heterogeni de persones en la consecució d'aquest objectiu és la clau de l'èxit de la Ciutat Educadora.

Els premis que lliura el PSPV a la Comunitat Valenciana compleixen enguany la seua tercera edició i distingeixen el treball dels municipis en els diferents camps de l'Educació.

El lliurament de guardons es farà divendres que ve 16 de desembre en una cerimònia encapçalada pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.