El Pare Noel visitarà Xàbia els pròxims dies 15 i 16 de desembre

09 dic 2016 Els xiquets i xiquetes del municipi podran lliurar-li les seues cartes en el Centre Històric, el Port i l'Arenal

Xàbia. Divendres, 09 de desembre de 2016. S'acosten les festes nadalenques i amb elles l'arribada d'una de les figures més importants, el Pare Noel. Com ja és costum ens visitarà també enguany els dies 15 i 16 de desembre en els diferents nuclis del municipi.

Segons l'agenda del Pare Noel, la primera visita està prevista en l'Arenal per al dia 15 a les 16:00 hores. El lloc serà just on està situat l'arbre de Nadal en el passeig del Tenista David Ferrer. El dia 16 de desembre a les 10:30 hores el Pare Noel visitarà el Centre Històric, concretament la Plaça de l'Església on està situat l'arbre nadalenc. El mateix dia, a les 17:00 hores, serà el torn del barri mariner de Duanes. Igual que en els altres nuclis, la visita tindrà lloc en el passeig marítim al costat de l'arbre de Nadal.

Els xiquets i xiquetes de Xàbia tindran l'oportunitat de conèixer al Pare Noel, que estarà acompanyat per un dels seus elfs, i de lliurar-li les seues cartes de primera mà.