Creama invertirà un milió d'euros en 2017 per a reactivar l'activitat econòmica i l'ocupació en la Marina Alta

30 nov 2016 A partir de gener Calp serà la nova capital del consorci

Xàbia. Dimecres, 30 de novembre de 2017. La Junta General de Creama celebrada a Xàbia va presentar el pressupost del pròxim any 2017. La xifra de 930.362,47 euros compta amb les aportacions de la Diputació d'Alacant i dels municipis que conformen el consorci: Benissa, Calp, Gata de Gorgos, Dénia, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia. A més, aquest pressupost es veurà incrementat amb recursos d'altres entitats, com el Servef, per al desenvolupament de tallers d'ocupació o cursos de formació.

La gerent del consorci, Rosario Donderis, va afirmar durant la reunió que el pla d'actuació del 2017 està basat en el compromís dels serveis públic amb la ciutadania de la Marina Alta. A més, també es pretén fer realitat el lema “Treballem junts per la comarca” amb accions com l'Acord Territorial per a l'ocupació de la Marina Alta que es materialitzarà en aquest exercici. Amb aquestes iniciatives i la vertebració territorial es pretén aconseguir el desenvolupament integral i sostenible de la comarca.

Durant la celebració de la Junta General van estar presents l'alcalde de Xàbia, José Chulvi, la gerent del consorci, Rosario Donderis, el president del consorci i diputat de Foment i Desenvolupament Local, Sebastián Cañadas Gallardo, així com els alcaldes i regidors dels municipis del consorci.